eur:
385.84
usd:
354.94
bux:
68958.39
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Lando Norris, a Mclaren brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának időmérő edzésén a monzai versenypályán 2023. szeptember 2-án. A futamot szeptember 3-án rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

Kérdéses Lando Norris szereplése a Miami Nagydíjon

Sérülés miatt hagyhatja ki a következő versenyt a McLaren pilótája.

A közösségi médiába a hétvégén kerültek fel olyan fényképek a McLaren Forma-1-es csapatának brit pilótájáról, Lando Norrisról, amelyeken bekötözött arccal ábrázolták. Mint kiderült, Lando Norris a hollandiai Amszterdamban töltötte a szombati napját, ahol a Koningsdag (Király napja) nevű nemzeti ünnepre került sor aznap. Egy hajón bulizott a barátaival együtt, többek között a világhírű lemezlovas, Martin Garrix társaságában, ám valami balul sült el, Norris ugyanis egy törött üveggel csúnyán megvágta az arcát - írja az Origo.

A baleset pontos részletei homályosak, Norris is szűkszavú maradt a sérüléséhez vezető körülményekről, ám a fiatal pilóta eltökélt szándéka, hogy maga mögött hagyja az incidenst, és a felépülésére összpontosít. A McLaren csapata is a támogatásáról biztosította a versenyzőjét, és a lehető legjobb ellátást és segítséget ígérte a felépülés ideje alatt.

Noha a legtöbb sajtóorgánum úgy értesült, hogy Norris sérülése nem súlyos, néhány forrás arról számolt be, hogy veszélyben lehet a 24 éves brit pilóta indulása a soron következő, sprintfutamos Miami Nagydíjon, amelyet a következő hétvégén, május 3. és 5. között rendeznek meg Floridában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
„A világon itt a legalacsonyabb az államadósság, mégsem hajtjuk végre a szükséges beruházásokat”

„A világon itt a legalacsonyabb az államadósság, mégsem hajtjuk végre a szükséges beruházásokat”

A 2004-es bővítés és a kohéziós politika sikertörténet, de mindenképpen újra kell gondolni az uniós felzárkóztatási rendszert. Az EU-s és állami támogatásokra egyaránt szükség van, hogy javítsunk Európa versenyképességén, és a költségvetési adósságfékeknek nem szabad akadályozniuk a beruházásokat. A magas szociális kiadások nem jelentenek versenyhátrányt Európában, épp ellenkezőleg: az erős munkavállalói jogok előnyt jelentenek az EU-nak – többek között ezekről beszélt a Portfolio-nak adott interjújában Oliver Röpke, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EESC) elnöke.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×