eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Tűzcsapra szerelt ivókút Budapesten, a Szomory Dezső téren 2015. szeptember 12-én. A Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. (BVA) és a Fővárosi Vízművek Zrt. 43 tűzcsapot alakít át úgy, hogy a csapok az eredeti tűzbiztonsági funkciójukat is megtartják.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Megszűnt az "interregnum" a Fővárosi Vízműveknél

A cég jelenlegi ügyvezetője, Keszler Ferenc egy hete nyújtotta be lemondását.

A Fővárosi Vízművek igazgatóságának elnöke Csörnyei Gézát, a társaság üzemeltetési igazgatóját bízta meg a vezérigazgatói feladatok ellátásával január elsejei hatállyal - tájékoztatta az önkormányzati tulajdonban lévő társaság az MTI-t kedden.

A cég jelenlegi ügyvezetője, Keszler Ferenc egy hete nyújtotta be lemondását, amelyet Karácsony Gergely főpolgármester elfogadott.

Keszler Ferenc 2020 nyara óta vezette a fővárosi közműcéget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×